Köanmälan


Till skillnad från den kommunala skolan så måste man anmäla sig till en friskola. Man kan anmäla sig till skolan när som helst. Eftersom det är kö till skolan så är det naturligtvis större chans att komma in på skolan ju tidigare barnet blir anmält.
Det spelar ingen roll vilken kommun man bor i. Hemkommunen betalar skolavgiften direkt till skolan och kommunen kan inte vägra att betala. På denna punkten skiljer sig bestämmelserna om man jämför mellan kommunal skola och friskola.
Klicka på länken här nedan så kommer du till vårt anmälningsformulär:

Till anmälningsblankett

Inför läsåret 2017/2018 tar vi in nya elever till årskurs sex och sju. Till årskurs sex tar vi in ytterligare en klass (totalt två klasser) och två klasser till årskurs sju (totalt fyra klasser). Om en elev slutar under läsåret och det blir en plats ledig, tar vi in nya elever oavsett vilken årskurs det gäller. Förutom höstintagningar till årskurs sex och sju tar vi även in löpande i andra årskurser då elever eventuellt slutar. Vid intresse om att börja hos oss vid annat tillfälle än till årskursstart sex och sju, vänligen kontakta Carin Cederlund på 0470- 777 858 eller carin.cederlund@kronobergskola.se